Εκδρομές

Περιήγηση στην Αθήνα

Μισή μέρα

Περιηγηθείτε μαζί μας στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης των Αθηνών.

Επιβιβαστείτε σε ένα από τα οχήματα μας, τα οποία είναι πάντοτε σε άριστη κατάσταση, νιώστε άνετα και αφήστε μας να σας παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα σημεία της πόλης μας.

 
 

Περιήγηση στην Αθήνα και το Σούνιο

Ολόκληρη μέρα

Αδράξτε τη μέρα! Αν έχετε μόνο μία ημέρα στη διάθεση σας στην Αθήνα, εκμεταλλευτείτε την στο μέγιστο με αυτή την μονοήμερη εκδρομή.

Επισκεφτείτε τα σπουδαιότερα αξιοθέατα των Αθηνών, όπως αυτά περιλαμβάνονται στην εκδρομή μας ‘Περιήγηση στην Αθήνα ’ και συνεχίστε σε μια υπέροχη παραλιακή διαδρομή εκτός της πόλης, προς το Σούνιο, με τελικό προορισμό τον εμβληματικό ναό του Ποσειδώνα, καθώς θα δύει ο ήλιος.

 
 

Περιήγηση στο Σούνιο

Μισή μέρα

Αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό εντός Αττικής για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη βοή και τους ρυθμούς της πόλης.

Απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, καταλήγοντας στον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα για ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

 
 

Αργολίδα Τουρ - Μυκήνες / Ναύπλιο / Επίδαυρος

Μονοήμερη εκδρομή

Μυκήνες - Ναύπλιο - Επίδαυρος.Επίσκεψη σε τρεις πόλεις του νομού Αργολίδας με έντονο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

Ελάτε μαζί μας σε μια αναδρομή από την αρχαιότητα έως και τα νεότερα χρόνια της Ελλάδος.

 
 

Δελφοί

Μονοήμερη εκδρομή

Επισκεφθείτε μαζί μας τους Δελφούς, πανελλήνιο κέντρο και ιερή πόλη των αρχαίων Ελλήνων στην οποία λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου.

 
 

Μετέωρα - Δελφοί

Διήμερη εκδρομή

Πελώριοι βράχοι που μοιάζουν να έχουν ξεφυτρώσει από τα έγκατα της γης, μοναστήρια σκαρφαλωμένα σε σημεία που μόνο τα πουλιά μπορούν να φτιάξουν τις φωλιές τους.

Αυτά είναι τα Μετέωρα, δείτε τα από κοντά, σε αυτή τη 2ήμερη εκδρομή μας, στην οποία θα συνδυάσουμε και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

 
 

Διαμορφώστε τη δική σας εκδρομή

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, περιγράψτε μας τις ανάγκες σας και διαμορφώστε τη δική σας εκδρομή μέσα από πολλούς διαφορετικούς προορισμούς όπως: Αρχαία Ολυμπία , Αρχαία Κόρινθο, Νησιά Αργοσαρωνικού (Αίγινα, Πόρο, Σπέτσες) και οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

el
en_GB el