Αποδράστε μαζί μας για λίγες ώρες μακριά από το κέντρο της πόλης και πάμε να περιηγηθούμε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Κινούμενοι στο παραλιακό δρόμο της Αττικής , κατά μήκος της ακτογραμμής σε μια πολύ όμορφη αλλά και χαλαρωτική διαδρομή θα κάνουμε τη πρώτη μας στάση στη λίμνη της Βουλιαγμένης, η οποία είναι μια φυσική υφάλμυρη λίμνη με ιαματικές ιδιότητες.

Η λίμνη βρίσκεται μισό μέτρο ψηλότερα από την επιφάνεια της θάλασσας και έχει μήκος 260 μέτρα με 145 μέτρα πλάτος. Εδώ μπορούμε να απολαύσουμε το καφέ μας ή το παγωτό μας με θέα τη λίμνη καθώς και να μεταφερθούμε σε ένα μυστικό σημείο άγνωστο στους περισσότερους με μοναδική θέα.

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας δίπλα στη θάλασσα κάτω από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό, με διάφορες στάσεις για φωτογραφίες ή απλά για να απολαύσουμε τη φυσική ομορφιά του τοπίου ώσπου να φτάσουμε στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Η πρώτη γραπτή αναφορά για το Σούνιο γίνεται από τον Όμηρο, στην Οδύσσεια, που το αποκαλούσε «Σούνιον ιερόν» και η κατασκευή του τωρινού ναού του Ποσειδώνα χρονολογείται στις αρχές του 5ου αιώνα π.Χ.

Εμείς θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο του ναού, απ όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά ηλιοβασιλέματα που θα έχετε ζήσει ποτέ, ανάμεσα στις στήλες και την ενέργεια του αρχαίου ναού, αποχαιρετώντας την ημέρα σας με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Στο τέλος, αν το επιθυμείτε μπορείτε να δειπνήσετε σε παραθαλάσσιο παραδοσιακό εστιατόριο.

Στόχος μας είναι μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής, να έχετε γνωρίσει καλύτερα την πόλη μας και την ιστορία της και συνάμα να έχετε περάσει μια υπέροχη ημέρα, με αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή.

* Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και μπορεί να διαφοροποιηθεί αναλόγως των ενδιαφερόντων του γκρουπ (όπως για παράδειγμα σε ποια σημεία να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο)

** Τα οχήματα μας είναι πάντοτε σε άριστη κατάσταση και διαθέτουν δερμάτινα καθίσματα, κλιματισμό, φιμέ τζάμια, wifi, υποδοχές φόρτισης, εμφιαλωμένο νερό κ.α , ώστε να είστε άνετα καθ όλη τη διάρκεια της περιήγησης.

*** Στη τιμή περιλαμβάνεται: η μεταφορά με το όχημα, οι υπηρεσίες του οδηγού και όλοι οι φόροι. Δεν περιλαμβάνεται: Ξεναγός, εισητήρια μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, προσωπικά έξοδα.

el
en_GB el