Εταιρίες - Συνέδρια - Εταιρικές εκδηλώσεις

Εξυπηρετούμε εταιρίες σε μόνιμη βάση, που τα στελέχη τους ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό, από και προς αεροδρόμια / ξενοδοχεία, σε προνομιακές τιμές, με άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια.

Αναλαμβάνουμε επίσης, τη μετακίνηση σας για συνέδρια και παντός τύπου εταιρικές εκδηλώσεις, σε όλη την Ελλάδα.

Eπικοινωνήστε μαζί μας και θα σας αποστείλουμε εξατομικευμένη προσφορά, αναλόγως τις ανάγκες σας και το τύπο συνεργασίας που επιθυμείτε.

 
 

Γάμοι - Bachelor party

Κάντε ακόμα πιο εντυπωσιακή τη προσέλευση σας στην εκκλησία με ένα πολυτελές όχημα. Σας προτείνουμε νυφικό αυτοκίνητο με οδηγό, μέσα από μια σειρά επιλογών που έχετε στη διάθεση σας ώστε να διαλέξετε εκείνο που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα για αυτή τη τόσο ιδιαίτερη μέρα.

Αλλά και πριν το γάμο, επιλέξτε να μετακινηθείτε όλοι μαζί με τη παρέα σας, με ένα απ τα πολυτελή Van μας, από και προς το χώρο διασκέδασης για το bachelor party. Διασκεδάστε χωρίς περιορισμούς και αφήστε την ασφαλή σας μετακίνηση σε εμάς.

 

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Είτε επιθυμείτε να κάνετε μια εμφάνιση σε πολιτιστική ή κοινωνική εκδήλωση, είτε οργανώνετε εσείς μια εκδήλωση (γάμο, βάπτιση, δεξίωση) και θέλετε να προσφέρετε τη μετακίνηση στους καλεσμένους σας, τα πολυτελή οχήματα μας σε συνδυασμό με τους έμπειρους οδηγούς μας, θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

 
 

Νυχτερινές εξόδους

Απολαύστε τη διασκέδαση σας στο κέντρο της Αθήνας, σε μια ή περισσότερες περιοχές και νυχτερινά μαγαζιά χωρίς να ψάχνετε άσκοπα για παρκινγκ και χωρίς περιορισμούς στη κατανάλωση αλκοόλ.
Είτε είστε μικρή ή μεγαλύτερη παρέα, μετακινηθείτε όλοι μαζί, με άνεση και ασφάλεια με την Transfer for You.

 
el
en_GB el